BOSAB HABERLER

Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifi İle İş Birliği Toplantısı Gerçekleştirdi
Barakfakih OSB, Kestel OSB ve Uludağ OSB, Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifi İle İş Birliği Toplantısı Gerçekleştirdi
Bursa Valisi Sayın Mahmut Demirtaş'ın BOSAB Ziyaret Etti
Bursa Valisi Sayın Mahmut Demirtaş, Bursa'nın önde gelen üretim ve ihracat merkezlerinden biri olan Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.
Müteşebbis Heyet Toplantısı, Bölgenin Gelişim ve Yatırım Planlarını Değerlendirdi
Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Başkanımız ve Kestel Kaymakamı Sayın Recep Öztürk'ün katılımıyla gerçekleştirildi.
BOSAB, KOSAB ve Uludağ Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Barakafakih OSB, Kestel OSB ve Uludağ Üniversitesi arasında, istihdamın güçlendirilmesi ve ekonomik kalkınmaya daha fazla katkı sağlanması amacıyla Üniversite-Sanayi İş Birliği Protokolü imzalandı.
BOSAB
FİRMA REHBERİ
BOSAB içindeki firmalara erişim sağlayabilir, arama yapabilir ve detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
BOSAB
DOKÜMANLAR
İşyeri açma, imar durumu ve yapı ruhsatı gibi belgeleri indirmek için aşağıdaki seçenekleri kullanabilirsiniz.
Barak Fakih Organize Sanayi Bölgesi
Gücümüzü Keşfedin! Barak Fakih Organize Sanayi Bölgesi, dinamizmi ve yenilikçi yapısıyla sizi bekliyor. Tanıtım filmimizi izleyerek iş dünyamızı yakından tanıyın ve heyecan verici detayları keşfedin!
Barak Fakih Organize Sanayi Bölgesi Tanıtım Filmi
“Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi, altyapı çalışmalarıyla güçleniyor ve üretim kapasitesini artırarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. BOSAB olarak, yenilikçi yaklaşımımızla katma değerli ürünlerin üretildiği bir OSB olmayı hedefliyoruz. Üyelerimize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

BARAKFAKİH ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi olarak, sanayide etkili bir konumdayız. Geniş alanımızla bölge ekonomisine katkı sağlıyor, istihdam fırsatları sunarak işgücünün büyümesine destek oluyoruz. Sürekli gelişen ve yenilikçi çözümler sunan bir merkez olarak, geleceğin sanayi alanının öncüsü konumundayız.

155
Fabrika
245
Hektar Alan
11.000
İstihdam